jhagman

Alla inlägg under maj 2014

Av Jhagman - 16 maj 2014 08:28

Idag blir det att åka och kolla på Maistro när han visas på 3-årstest av Lundén familjen. Ska bli sjuktkul att se hur kan utvecklats i gång och speciellt hur hans hoppteknik är.  


Bebis Maistro typ 2-3 dagar gammal

 


Maistro 2011

E:Cyrano de Bergerac

UE: Corrade VL


Av Jhagman - 15 maj 2014 20:22

Idag blev det hoppning med litet kryss,räcke snett igenom, en sockerbit i hörnet brevid spåret och travbommar. Allt låg lågt och vi rullade mycket på krysset och sockerbiten för att hon springer iväg efter hinder så det var bra att rulla över det. Sockerbiten låg på böjt spår så det tyckte hon var riktigt jobbigt men hon lyssnade eftet lite rullande riktigt bra! Hoppade sedan det snett igenom med fokus på rytm, landa i rätt galopp och inte rusa efter. Hon var en riktig stjärna i slutet så jag övergick till galoppjobb på volt och rakt spår för hon stressar upp sig när hon hoppat en masss för hon rusar mot hindret då så fokus låg på att få en avslappnad häst. Riktig duktig häst idag!  

Av Jhagman - 15 maj 2014 08:52

DET GÅR BRA NU!


 

Av Jhagman - 14 maj 2014 11:14

Det känns lite som musten har gått ur mig när Skonberga blev inställt för det hade jag sätt fram imot jätte mycket och så blev det inget. Blir ofta så att om det är något som jag ser fram imot så händer det något på vägen som gör att det inte blir av iaf. Sjukt tråkigt så därför känns det lite som om jag ger upp. Igår var typ "orkar inte göra något dag" + att jag blir sur/arg/irriterad på dem som får allt serverat och kan åka vart de vill. Så hade ingen lust att åka och kolla på träning med Josse för det skulle bara vara folk där som jag skulle störa mig på, bli sur och då inget roligt sällskap. 


Ska till bästa Becca idag så får vi hoppas att jag får mer energi.  

Av Jhagman - 13 maj 2014 16:49

Måste bara få skriva detta. Jag är så sjukt trött på alla som får allt serverat på silverfat. Hur skulle du reagera om din mamma inte kan skjutsa till träningen/tävlingen? Jo det jag har sätt är att man blir sur och har världens sämsta mamma. En nyhet till er, DIN MAMMA ÄR UNDERBAR! Hon ställer upp och skaffar sig tid för just DIG så att du ska få åka på din tävling/träning som du tycker är kul. Hur tackar du henne? Jo du är sur,otrevlig och respektlös! Tänk på detta alla ni som har föräldrar som ställer upp på er.


Jag blir sjukt jävla sur när många andra får saker serverat på silverfat och sådana som mig som får kämpa som ett as för att få lite från mina föräldrar. Hästmässigt har jag inte fått ett skit av mina föräldrar sedan jag var 14-15 år. Det ända jag fått av mina föräldrar är betald ridskola tills jag var 14-15 år. Jag har fått kämpa som en dårre för mitt intresse, mitt brinnande hästintresse. Alla ridkläder jag äger har jag köpt själv, hur jag utvecklats sedan jag var 15 år är mitt egenlärandr av internet och kompisar. 


Så tänk på det nu alla som får hjälp och stöd från sina föräldrar med det ni brinner för. Uppskatta dem och visa er tacksamhet för ni ska bara veta hur lyckligt lottade ni är.

:(

Av Jhagman - 13 maj 2014 12:14

Det blir ingen tävling på lördag pga för få anmälda. Jag är såååååååååååå sjukt besviken!!! Jag ville verkligen åka och tävla! Jag har längtat ihjäl mig! Vet att det blir fler gånger men allt känns så långt bort. Vill verkligen ut och tävla/träna med Lillan för hon har mognat så enormt. Nu tänker jag vara deppig ett tag :P 


:(

Av Jhagman - 13 maj 2014 09:28

Lillan fick vilodag idag så passade på att fixa stallet när jag morgonfodrade. Riktigt mysigt att mocka, fixa mat och pyssla lite innan kl 8 på morgonen. Får se om jag hittar på något annat hästigt idag eller inte :p


Min lilla flugga<3


min   

Välkommen hit!


Kul att du hittat hit! Jag heter Julia och min blogg handlar om mig och min häst May Miro-09.

Länkar

May Miro -09

May Miro aka "Lillan" är ett litet sto på 163 cm född 2009. Jag började känna Lillan där jag var medryttare på henne våren 2013. Hösten 2013 bestämdes det att jag skulle ha henne på foder tills jag kunde köpa henne vilket jag gjorde vintern 2016. 

Lillan är efter dressyr hingsten Roosevenlt men hon har kapacitet för hoppningen och riktigt bra scoop så det är hoppning vi främst rider. Det ska bli dressyr i framtiden också. Hon är en energisk liten häst men hon gör alltid sitt bästa och vill lära sig/göra rätt. Bästa lilla hästen!

Sök i bloggen

Kategorier

Om mig


Ovido - Quiz & Flashcards